HTML

Foursquare Blog

Minden, ami Foursquare!

Lájkolj Facebookon!

Venue-kategóriák

Kíváncsi vagy, milyen venue kategóriák vannak? Kattints az alábbi képre!

2011.08.15. 14:56 sz0gi

Nyári Android kliens frissítés: új kinézettel és funkciókkal

Augusztus 11-én frissült az Androidos Foursquare alkalmazás. A redesign-on kívül funkcionális változásokat is hozott ez a nyári, ráncfelvarrott verzió, amit a következőkben bővebben is górcső alá veszek. 

Frissítés után azonnal felhívják a figyelmünket a legfőbb változásra: a CheckIn gomb a menüsorból átkerült a jobb felső sarokba, így a barátok, vagy a helyek böngészése közben mindig elérhető. 

Amikor megnyomjuk a CheckIn gombot, az eddigiektől eltérő módon minden esetben frissül a közeli helyek listája. Amennyiben valahová be vagyunk checkinelve, úgy oda újra checkinelni ("recheckin") nem tudunk, csak ha előtte másik venue-ra átjelentkezünk. Aktuális helyünket a jobb felső sarokban található új, a beépített Androidos megosztóra kísértetiesen hasonlító gombbal azonnal megoszthatjuk a külvilággal - immár az operációs rendszer által elérhető lehetőségek bármelyike segítségével.

Ahogy eddig is, checkinekhez képeket tölthetünk fel, újdonság azonban, hogy minden alkalommal beállíthatjuk,  hogy a képet mindenki-, vagy csak a barátaink számára szeretnénk elérhetővé tenni. Az alkalmazás beállításai között ezzel kapcsolatban megjelent egy új lehetőség: kiválaszthatjuk, hogy a Foursquare-ben közzétett képeinket lementse-e a program az SD kártyánkra.

A közösségi, helyek felfedezésére vonatkozó "Explore" menüpontban elérhető tartalom is grafikai- valamint funkcionális változásokon esett át. Kategóriák szerint kaphatunk hely-ajánlatokat, itt a barátaink bejelentkezését, illetve a saját ToDo-inkat is figyelembe veszi az alkalmazás.

Az ajánlott helyeken kívül a special-lel rendelkező venue-k között is (akár kategóriák szerint) böngészhetünk, kereshetünk.

Visszakerült az alkalmazásba a már nagyon hiányzó "trending" figyelő is, itt láthatjuk azokat a helyeket, ahova sok ember van aktuálisan bejelentkezve.

Összefoglalva, az alábbi változásokat eszközölték ebben a verzióban, remélhetőleg mindenki megelégedésére. :-)

2 komment


Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

apachederzs 2011.08.15. 16:55:59

hozhatnának ki már s60-ra is valami normálisabb appot..úgyvolt hogy fejlesztenek,de jó lenne ha készlenne már :))

KEEP · http://joomla.blog.hu 2011.08.15. 18:55:44

Nekem még mindig sokszor nem ad pontot :(
süti beállítások módosítása