HTML

Foursquare Blog

Minden, ami Foursquare!

Lájkolj Facebookon!

Venue-kategóriák

Kíváncsi vagy, milyen venue kategóriák vannak? Kattints az alábbi képre!

2011.11.18. 16:01 szecsaa

Vodafone Smart Store játék

 

 

A Vodafone Magyarország és a Checkiners kft. közös játéka a mai napon véget ért. Merészen kijelentem, hogy az eddigi legjobb hazai Foursquare játék volt, még így is, hogy nem én nyertem a telefont. Pedig az esélyem meg volt rá, igaz több mint százan pályáztunk a főnyereményre.

A játék röviden arról szólt, hogy a belvárosban nyílik egy kizárólag okostelefonokra specializálódott Vodafone üzlet, s a nyitás előtt 10 nappal meghirdettek egy játékot: checkinelj be a bolt venuejára az üzletnyitás előtt legalább 5 alkalommal, unlockold a special-t, s részt veszel a sorsoláson, ahol egy telefont nyerhetsz. Létrehoztak egy special-t is, s aki ezt unlockolta, az vett részt a sorsoláson.

vodafone2.PNG

Nem igazán akarom vizsgálni marketing szempontból a dolgot, de az biztos, hogy a célközönséghez a bolt híre eljutott a játék segítségével, és annak kifejezetten örülök, hogy a Foursquare-t választották ennek eszközeként. 

Az ország minden részéről érkezett a boltra checkin (cheaterek sicc!), viszont a felhasználók túlnyomó része elballagott a Deák Ferenc utcába és a helyszínről nyomkodta a checkint. Szépen látszik a számokból, hogy az emberek 3-4-5 alkalommal is checkineltek, ami érthető, hiszen egy kis séta+checkin comboért egy telefont nyerni jó dolog.

vodafone1.PNG

A venue állandóan szerepelt a Trending listában, és a nap túlnyomó részében vezette is azt 10-25 közötti létszámmal.

Ebben az elgondolásban ez egy remek játék volt, hiszen 1.000 checkin ritkán jön össze egy bő hét alatt (összehasonlításképpen: az egyik legaktívabb venuen, a Széll Kálmán téren 18 nap kellett az legutóbbi ezer checkinhez) , ráadásul az a 40 checkinhez csatolt kép is ritkán jön össze egy-egy itthoni venuen. 

Így poszt végére néhány képet összegyűjtöttem nektek, amelyet a felhasználók készítettek.

 

Szólj hozzá!


Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása