HTML

Foursquare Blog

Minden, ami Foursquare!

Lájkolj Facebookon!

Venue-kategóriák

Kíváncsi vagy, milyen venue kategóriák vannak? Kattints az alábbi képre!

2011.11.22. 23:52 szecsaa

Új expertise badgek

Újabb jó hír a badge kedvelőknek! Pár napja írtam az expertise badgekről, de most a Foursquare gondolt még egyet, és az eddigi 24 jelvényhez hozzácsapott még hármat. 

bluenote_mallrat_treatyoself.jpgÍgy aki sűrűn jár jazz clubba ezeken a hűvös estéken, vagy plázákba fogja intézni a karácsonyi ajándékvásárlást, esetleg szeret relaxálni termálfürdőkben ebben a hidegben, egy kitűnő lehetőség újabb jelvények megszerzésére. Természetesen ezek a jelvények is fejleszthetőek, így fel van adva a lecke azoknak, akik szeretnék pl. az ország összes termálfürdőjét felkutatni.

A badgekről természetesen lesz leírás a közeljövőben, de addig is ugyanaz a megszerzési-folyamat vonatkozik rájuk, mint a többi expertise badge-re.

Így karácsony és a síszezon közeledtével, ez egy remek ötlet, nem?

2 komment


Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bence_balazs 2011.11.24. 06:39:55

Pont tegnap kaptam meg a Mall Rat-et, meg is lepődtem, mert nem tudtam róla, hogy lenne ilyen. :D Azt lehet tudni, hogy a termáloshoz mely kategóriák relevánsak? Teszem azt például egy Rudas fürdő megteszi?

szecsaa 2011.11.24. 12:25:42

Olyan venuekat kell keresni, amiknek a kategóriája Spa or Massage.
Sajnos nem sok van Bp-n, de érdemes keresgélni őket.
süti beállítások módosítása