HTML

Foursquare Blog

Minden, ami Foursquare!

Lájkolj Facebookon!

Venue-kategóriák

Kíváncsi vagy, milyen venue kategóriák vannak? Kattints az alábbi képre!

2011.07.27. 21:30 szecsaa

Újdonságok

Így a hónap vége fele járva, gondoltam összeszedem, hogy milyen változások érintették újdonságok jelentek meg Amerikában a Foursquare kliensekben. Bár kicsi az esélye, hogy idehaza is hamar elterjednek, azért nem árt róluk tudni.

AmEx

A közelmúltban a Foursquare tovább fejlesztette a special (kupon) funkcióját, megcélozva azokat a vállalkozásokat, amelyek eddig nem csatlakoztak be a rendszerbe. A változás nekem nagyon tetszik, sokkal felhasználó és vállalat közelibb lett.

Az első újítás az lett, hogy a rendszert összekötötték az American Express (AmEx) hitelkártya rendszerével, így ha bechekinelsz valahova és van AmEx kártyád, akkor hatalmas kedvezményeket kapsz.

Bár ez egyelőre Amerikában érhető el, reményt ad a bizakodásra, hogy olyan cég is bekapcsolódott már a kampányba, amelyek világszerte megtalálhatóak:

  • H&M (Kedvezmény: költs 75 dollárt, s 10-et visszakapsz.)

Deals

A másik kedvezmény már ennél picit érdekesebb, s talán Európában is könnyebben elterjed. A kiegészítő neve Deals, s mindenféle kedvezményes ajánlatokkal bombázzák azokat, akik böngésznek a Foursquare világában. Abszolút nem offenzív módon, egyszerűen látod az egyedi ajánlatokat az Explore fülön, s ha megtetszik, mehetsz is a helyre. Rendkívül hasznos lehet, ha idegen városba vagy, és keresed az olcsó, de menő helyeket. Mellesleg nekem a design része is nagyon bejön.

  • Ahogy a képeken is elsősorban az éttermek, vendéglátó helyek, kisebb válallkozások kapcsolódtak be a rendszerbe.

  • A legfrissebb kliensekben az Explore fül alatt könnyedén lehet "Specials" kifejezésre keresni, így a hozzánk legközelebb eső helyeket tudjuk nézegetni, akiknek van valamilyen ajánlata számunkra.

  • Hosszútávon egy igen komoly versenytársa is lehet a kuponos oldalaknak, de ahhoz a cégeknek is jobban kellene nyitni az ilyen jellegű marketing tevékenységekre. Szerencsére egyre több budapesti cég lát benne fantáziát, így lehet reménykedni.

Így utólag kérek elnézést, hogy kicsit lassan jönnek a posztok, de sajnos annyi munkám van, hogy ki sem látok belőle. De igyekszem, mert imádom a Foursquaret!

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: special deals amex card


Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása