HTML

Foursquare Blog

Minden, ami Foursquare!

Lájkolj Facebookon!

Venue-kategóriák

Kíváncsi vagy, milyen venue kategóriák vannak? Kattints az alábbi képre!

2011.07.28. 21:35 szecsaa

Forecast

Rengeteg hasznos alkalmazás készül a Foursquare klienshez, melyek közül én még csak az ismerkedési fázisban vagyok velük, de nemrégiben indult egy egész jó startup, mely egyelőre csak iPhone-ra jelent meg. Ez az alkalmazás a Forecast, s aki kíváncsi az appstore-ból könnyedén letöltheti. A program segítségével előre rögzíthetjük azokat a helyeket, ahova a közeljövőben bechekinelünk. 

Erről értesíthetjük barátainkat, kitolhatjuk twitterre, így még könnyebben "spontán" talikat létrehozni. Akár a napi checkin rutint is belerakhatjuk, hogy ne  kelljen folyamatosan keresgélni, hanem csak szépen sorban checkinelünk azokra a helyekre, amelyre mindennap elmegyünk. Praktikus és kényelmes, s így biztos nem felejtünk el checkinelni, hiszen időt is beállíthatunk hozzá: ha tudjuk, hogy délután 2-kor a kedvenc éttermünkben fogunk kajálni, akkor a telefonunk figyelmeztetni fog, hogy checkineljünk.

Az Androidos verzió egyelőre még csak korai béte fázisban van, viszont ha megjelenik, elsőként fogom felrakni a telómra. És ti?

Szólj hozzá!

Címkék: android appstore forecast


Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása